perjantai 1. syyskuuta 2017

Update & events of June

Hei taas! Hi again!


Joo-o, eipä tästä kirjottelusta ole tullut mitään, joka päivä niin täynnä menoa ollut viime postauksen jälkeen, ainoastaan yksi päivä oli semmoinen jolloin en tehnyt yhtikäs mitään! Sapporosta on tosiaan jo muutettu (yhyy haluan takaisin!) ja viikko jo Tokiossa oleiltu. Kotiinlähtökin ihan juuri... Pitänee osa postauksista kirjoittaa sitten Suomen puolella. :-P
Niin paljon kirjoitettavaa jäänyt että mistähän sitä aloittaisi... Listaan tähän nyt postaukset jotka ovat tulossa tässä joskus:
- heinäkuun tapahtumia
- heinäkuun camping & roadtrip
- elokuun tapahtumia
- Hong Kongin reissu
- loppuajan tapahtumia
- konserttilista
- random kuvia ruokakaupasta & karaokesta?

Well, as you can see, didn't update in the end. Since the last post I've been going everywhere every single day, so far I had only 1 day when I did absolutely nothing! I've left Sapporo for good (buhuu wanna go back!) and been in Tokyo for a week already. Soon going home... I think I need to write some of the posts back in Finland. :-P
There's so much to write about don't know where to start... Here's a list of the posts that will come at some point:
- events of July
- July's camping & roadtrip
- events of August
- Hong Kong trip
- events of the final weeks
- concert list
- random photos of grocery store & karaoke?

Found Marimekko store in Sapporo

Tähän postaukseen voisin lisätä loput kesäkuusta, sillä jo aiemmin olen kirjoittanut Hokudaisai & Yosakoi Soran festivaaleista jotka olivat kesäkuun alkupuolella. Kesäkuussakin oli paljon opiskeltavaa, joten paljoa ei tosin tapahtunut, yksi ilta porukalla kokoonnuttiin asuntolamme lounge-tilaan ja jatkot olivat jälleen Manekineko-karaokessa.
Lauantaina 17.6. menimme pikkuporukalla parhaimpaan pannukakkupaikkaan; Sapporo Pancake&Parfait Last MINT. Niin ihana paikka ja sairaan hyviä pannukakkuja! <3 Samana iltana menin vielä ulos ystäväni kanssa sekä karaokeen.

- In this post will add the rest of June as I already wrote about Hokudaisai & Yosakoi Soran Festival.
- Lots of studying in June, one night we gathered up in our dorm lounge and had after-party in Manekineko karaoke once again.
- On Saturday 17th we had pancakes in the best pancake place in Sapporo, the Sapporo Pancake&Parfait Last MINT, it's super cute place and the pancakes damn delicious! <3 The same evening I went out and karaoke with my friend.


Keskiviikkona 21.6. näin Matenrou Operan ja olin todella iloinen, että näin heidätkin liki 8 vuoden odotuksen jälkeen. Euroopan tapahtumien johdosta he peruivat Euroopan kiertueensa, joten Suomeen he palaavat toivottavasti myöhemmin! Saman viikon lauantaina (24.6.) lensin Tokioon katsomaan Visual-Kei konserttia, jossa esiintyi useampi bändi, paikalla tuli vietettyä yli 5 tuntia loppujen lopuksi, mutta oli mielenkiintoinen tapahtuma sekä ihana nähdä DaizyStripper jälleen. Seuraavana päivänä lensin takaisin Sapporoon, joten tuo reissu kesti vain noin 24 tuntia...

- On Wednesday 21st saw Matenrou Opera, they had cancelled the European tour due to the events happening there, hopefully they'll come again soon though.
- Same week's Saturday (24th) did a 24h trip to Tokyo to see a Visual-Kei concert with multiple acts, including dear DaizyStripper, spent over 5h in the venue.


Torstaina 29.9. kävimme Japanese Management-kurssilaisten kanssa meijeritehtaalla tutustumiskäynnillä, ihan mielenkiintoista. Saimme söpöt pikkumaitopurkit sekä palan lohijuustoa.
Seuraavana aamuna taas Tokioon! Tällä kertaa olin 2 yötä siellä. Tänä samana viikonloppuna myös muita ystäviäni oli Tokiossa, aikeenaan kiivetä Fuji-vuorelle. Tapasimme perjantai-iltana Shibuyassa.
Aamulla jo koneessa tapasin toisen suomalaisen ja ranskalaisen vaihtarin ja söin lounasta heidän ja heidän kavereidensa kanssa (myöhemmin kävi ilmi että tiesin heidät jo entuudestaan haha), kunnes menin majapaikkaani. Myöhemmin (ennen Shibuyaa vielä) tapasin ystäväni kaverin, sillä hänen piti toimittaa ystäväni tilaus minun kautta hänelle (ja tämä kaveri oli vieraillut Sapporossa helmikuussa, joten tiesin hänetkin jotenkin lol). Hän näytti kivoja paikkoja Harajukussa ja söimme Shibuyassa ennen kuin tapasin ystäväni sitten ja vietin loppuillan heidän kanssaan, oli hauskaa!

- On Thursday 29th did a field trip to a dairy factory with course Japanese Management, was interesting.
- The next morning back to Tokyo, this time for 2 nights. Met couple exchange students already in the plane, some of my friends were in Tokyo that time as well, aiming to climb Mount Fuji. We met on Friday evening in Shibuya, had fun!
- The afternoon of 30th I spent with my good friend's friend who had bought some stuff for my friend and I was going to deliver them to her. He had visited Sapporo in February so I knew him somehow beforehand. He showed me nice places in Harajuku and we ate in Shibuya before I joined my friends.


Lauantaina 1.7. tapasimme lyhyen päivällisen merkeissä Sapporosta muuttanutta ystäväämme tyttöjen kanssa. Heillä oli hieman kiire, sillä bussi Fuji-vuorelle lähti pian syöntimme jälkeen. Minä lähdin suoraan konserttiin, joka oli Ikebukurossa. Ensimmäistä kertaa pääsin näkemään uudemman tuttavuuden, LONDBOY:n. Mahtava konsertti oli kaiken kaikkiaan! Lippuni oli parempi kuin odotin ja olin jo heti tokarivissä, tosin edessäni ei ollut varsinaisesti ketään (ihanat japanilaiset jotka kunnioittavat omaa tilaa konserteissa, Suomessa tällaista ei ikinä tapahtuisi)...
Mutta paras osuus oli, että konsertin jälkeen pääsin ottamaan yhteiskuvan lempparijäsenen kanssa! Kuinka niin kävi? Ennen konserttia myytiin pieniä polaroid-kuvia (cheki-nimitystä käyttävät) jäsenistä, ja joukkoon oli piilotettu atari-cheki, jossa ei ollut siis kuvaa, vaan tuo teksti ja sen valinnut sai kuvausmahdollisuuden. En aluksi siis edes tiennyt tästä, kunhan menin ja ostin 8kpl kuvia ja valitsin ne yksi kerrallaan ja sain tuon atari-chekin ja sain valita vielä yhden kuvan sen takia. Olin hämmentynyt, mutta palasin takaisin ulos odottamaan. Koko tilanteen tajusin, kun yksi fani seurasi minua ja selitti että olin voittanut chekin, jolla saisin ottaa kuvan jäsenen kanssa ja haluaisinko vaihtaa sen lahjapussukkaan (joita myös arvottiin tuolloin). Olin melkein shokissa hetken ja valittelin, että haluaisin ottaa sen kuvan itse, jolloin odotin keikkaa entistä hermostuneempana.
Hienon keikan jälkeen olin hieman hukassa että mitä teen, mutta onneksi kaikki järjestyi. Verholla muodostettiin seinämä, jonka takana kuvat otettiin ja jonotimme. Jäsenet saapuivat kaikki (tosin toinen kitaristi oli tauolla tuohon aikaan, joten vain 4 jäsentä oli paikalla) ja kuvien otto oli nopeaa. Olin hermoraunio kun tuli vihdoin vuoroni ja valitsin vokalisti ROY:n ja astuin näkyviin verhon takaa. Reaktiot naurattivat minua, odotetusti oli hämmästyneitä "Oh, ooooh!" huudahduksia ja sitten kuorossa "Nice to meet you!" Japaniksi vastasin heille. Etsin tuolia, jolle laittaa laukkuni ja toinen kitaristi Kanade oli jo tulossa vastaan, mutta olin nopeampi. Sitten ROY:n viereen ja mietin miten poseerata mutta onneksi ROY oli jo valmiina joten seurasin esimerkkiä. Oli kuumottavaa kun muut jäsenet tuijottivat kuvaajan takana kun otimme kuvan. :-P En laita kuvaa tänne, koska tunsin jo kuvaa ottaessa että tulen näyttämään peuralta ajovaloissa (mistä olin oikeassa), haha. Facebookista se kyllä löytyy, samoin tulevista kuvakirjoista jotka teen vaihdon jälkeen, joten sukulaiset näette sitten sieltä jos kiinnostaa~~
Kuvan jälkeen ROY kätteli (ja jopa osasi kätellä oikein eikä ollut se "kuollut kala"-kättely!!) ja sano vielä et "Nice to meet you." Sitten oli aika lähteä, tein selväksi että olin Suomesta (kiittelivät englanniksi perään) ja yksi heistä sanoi "Turvallista matkaa" japaniksi ennen kuin poistuin kumarrellen paikalta. Tärisin vielä ulkonakin jännityksestä sekä helpotuksesta ja palasin majapaikkaani. Seuraavana päivänä palasin Sapporoon.

- On Saturday 1st of July we had a short dinner with girls, we met our friend who had moved out of Sapporo and is now living in Tokyo. The girls were in a hurry to catch their bus to Mount Fuji.
- After that I went to LONDBOY's concert in Ikebukuro and it was sooooo awesome!!
- Ahaha, long story short: I got a picture taken with the vocalist ROY, because I was damn lucky to pick a special atari cheki that gave me a chance to take a picture with favourite member.
- The long text above is about the event in details, too lazy to translate the whole thing sorry :/ Also won't post the picture here as I look like a deer in headlights in it haha.
- The 4 members (one on hiatus) had funny but expected reactions as I walked there, they spoke English, I replied in Japanese, was super nervous but everything went well, took the picture while other members were staring at us, made sure they knew I was from Finland and shook hands with ROY (who could actually shake hands properly and not the "dead fish" way!!), then had to go.
- I was still shaking afterwards but was sooo happy, returned to Sapporo the next day.

Tässäpä tämä postaus tällä erää, yritän palata pian seuraavalla, jossa on heinäkuun tapahtumia!
This is it for now, trying to come back with July's events soon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti